Κρήτη: Έφυγε από κορονοιό μετά τον αδερφό του

0
24

Άλλον έναν νεκρό από κορονοϊό θρηνεί η Κρήτη. Το νησί μέσα σε λίγες ώρες «μετράει» ουσιαστικά τον πέμπτο θάνατο από την πανδημία.

 Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο 67χρονος άνδρας ήταν αρνητικός στον κορονοϊό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, ο ιός είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον οργανισμό του, και πιο συγκεκριμένα στους πνεύμονες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 67χρονος ήταν αδερφός χρυσοχόου της πόλης του Ηρακλείου, ο οποίος «έφυγε» από τον κορονοϊό, τον Φεβρουάριο.

 Ο 67χρονος, αρχικά είχε νοσηλευθεί στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο του Ηρακλείου και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν και ο αδερφός του, ο οποίος είχε παραμένει συνολικά 86 μέρες στη ΜΕΘ!

 Όμως, η κατάσταση της υγείας του 67χρονου πριν από λίγες ημέρες χειροτέρευσε και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στην Πνευμονολογική Κλινική του «Βενιζέλειου».

Τέλος, να σημειωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη έχουν πεθάνει συνολικά πέντε άνθρωποι: ο 67χρονος, ένας 87χρονος, μία 62χρονη, ένας 58χρονος και ένας 64χρονος.

Πηγή: madata.gr