Κρούσμα κορονοϊού στην εθνική Ελπίδων

0
73

Κρούσμα κορονοϊού προέκυψε στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος COVID-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν στη «γαλανόλευκη» αποστολή, με τα μέλη της να υποβάλλονται σε νέο τεστ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA».

Πηγή: madata.gr