Κύπελλο Ελλάδας: Άκυρο για τελικό κυπέλλου στα Τίρανα, λόγω Βέρτη!

0
38

Η υποψηφιότητα των Τιράνων για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας δείχνει να «καίγεται», λόγω της συναυλίας του Νίκου Βέρτη!

Το όνομα των Τιράνων και του γηπέδου που φιλοξένησε τον περσινό τελικό του Europa Conference League έπεσε τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι, ωστόσο οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλβανία, ο Νίκος Βέρτης έχει κλείσει το γήπεδο από τις 23 έως τις 26 Μαΐου για να κάνει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις για την πολύ μεγάλη συναυλία της 25ης Μαΐου, την πρώτη του επί αλβανικού εδάφους που διαφημίζεται πολύ έντονα στην γειτονική χώρα.

Στις 28 Μαΐου το ίδιο γήπεδο που είναι ουσιαστικά ένας πολυχώρος εκδηλώσεων θα φιλοξενήσει την παράσταση Notre Dame de Paris, ενώ την 1η Ιουνίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του αλβανικού κυπέλλου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες μέσα στον Μάιο.

Μάλιστα πηγές εντός της αλβανικής ομοσπονδίας υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάποιο επίσημο αίτημα στα χέρια τους, αλλά μόνο την περιρέουσα φημολογία των τελευταίων ωρών που έχει αναπτυχθεί σε Ελλάδα και Αλβανία.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Πηγή: madata.gr