Κύπελλο Ισπανίας: Αθλέτικ Μπιλμπάο & Ρεάλ Σοσιεδάδ μονομαχούν απόψε

0
94

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ θα μονομαχήσουν απόψε για το κύπελλο Ισπανίας του 2020, που είχε αναβληθεί πέρυσι λόγω κορωνοϊού. Στο πρωτάθλημα, η Ουέσκα επιβλήθηκε της Λεβάντε με 2-0.
Χιλιάδες οπαδοί της Ρεάλ Σοσιεδάδ αποθεώνουν την αποστολή της ομάδας κατά την αναχώρησή της για τη Σεβίλλη, ζητώντας να επιστρέψει με το Κύπελλο Ισπανίας.

Την ίδια ώρα οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποχαιρετούν την ομάδα που βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ανδαλουσία.

Οι δυο ομάδες της Βασκονίας θα αναμετρηθούν απόψε στις δέκα και μισή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Σεβίλλης στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι του 2020, δηλαδή με ένα χρόνο καθυστέρηση, καθώς το ματς είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την ελπίδα ότι θα διεξαγόταν παρουσία οπαδών.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν ήταν εφικτό, αφού τα επιδημιολογικά δεδομένα οδήγησαν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να μην επιστρέψει οπαδούς στο γήπεδο. Έτσι η χώρα των Βάσκων έχει γεμίσει απ’ άκρου εις άκρον με σημαίες στα χρώματα των δύο ομάδων.

Οι οπαδοί τόσο της Ρεάλ Σοσιεδάδ όσο και της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχουν στολίσει τα μπαλκόνια των σπιτιών τους, τους δρόμους και τις πλατείες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη προς τις ομάδες τους, έστω και από μακριά. Το Σαν Σεμπαστιάν, έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει φωτιστεί στα χρώματα της ομάδας, ενώ η φανέλα που θα φορέσουν οι παίκτες θα έχει ρετρό στοιχεία, που θα τιμούν την ιστορία της.

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα Ισπανίας, η Ουέσκα κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Λεβάντε. Πρόσωπο του αγώνα ο Ράφα Μιρ που πέτυχε και τα δύο γκολ, το πρώτο στο 15 και το δεύτερο στο 54. Πολύτιμη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα στη μάχη της παραμονής.

https://www.megatv.com

 
 

Πηγή: madata.gr