Κυψέλη – πατέρας 7χρονου: Θέλω να βγω και να σκοτώσω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου

0
31

Φρίκη έχει προκαλέσει το στυγερό έγκλημα του 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στην Κυψέλη. Η στάση της μητέρας σοκάρει καθώς φαίνεται εντελώς απαθής. Ακόμα και στην απολογία της δεν δείχνει μετανιωμένη, ενώ οι προσπάθειές της στρέφονται στο να βγάλει την ευθύνη από πάνω της.

Ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί σε ιδρύματα τέσσερις φορές. 

Σε νοσοκομείο στην Πολωνία βρίσκεται ο βιολογικός πατέρας του άτυχου 7χρονου Ανδρέα που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του άνδρα της μητέρας του στην Κυψέλη.

Ο άνδρας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη και είναι σοκαρισμένος από την είδηση της δολοφονίας του γιου του, ενώ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, είπε πως έφυγε από την Ελλάδα πριν από οκτώ χρόνια, όταν χώρισε με τη γυναίκα του, και θεώρησε ότι άφησε τα παιδιά του σε ασφαλή χέρια. Περιέγραψε την πρώην σύζυγό του ως καλή μητέρα και τονίζει, μεταξύ άλλων, πως όταν την άφησε ήταν μια γυναίκα που αγαπούσε τα παιδιά της, τα φρόντιζε με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας του 7χρονου είπε ότι άφησε τα παιδιά, περιμένοντας να τα ξαναβρεί όταν βγει από το νοσοκομείο. Έχει νοσηλευθεί τέσσερις φορές και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ακόμη είναι στο νοσοκομείο.

 Όπως σημείωσε, περίμενε πως και πως να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Ελλάδα, ώστε να ξανασφίξει τα παιδιά του στην αγκαλιά του, ενώ δεν γνώριζε ότι η κόρη του έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Ζητεί τη σκληρή τιμωρία του ανθρώπου που αφαίρεσε τη ζωή του γιου του και με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο βιολογικός πατέρας του Ανδρέα είπε στον Alpha μιλώντας σπαστά ελληνικά: “Έχω να μιλήσω 8 χρόνια με το αγοράκι. Το κοριτσάκι είναι στην Ελλάδα… Είναι με τη μητέρα του. Άφησα δύο παιδιά στη Χριστίνα και πήγα Πολωνία… Και δεν ξέρω τι κάνει η Χριστίνα 8 χρόνια και τα παιδιά. Μία φασαρία ήταν και πήγα Πολωνία και δεν ήρθα στην Ελλάδα… Καλή μαμά ήταν η Χριστίνα. Πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και στο σπίτι ωραίο ήταν. Δεν ξέρω τι έγινε στην Ελλάδα.  Έχω μπει τέσσερις φορές στο νοσοκομείο στην Πολωνία. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου. Θέλω να βγω να τον σκοτώσω αυτόν! Δεν τον ήξερα… Άφησα μήνυμα στη Χριστίνα, στο internet, στο facebook… και στο instagram και τίποτα, δεν μου έστειλε τίποτα. Δεν μου έγραψε τίποτα. Αν βγω από το νοσοκομείο και είμαι τώρα πιο καλά, θέλω να πάω Ελλάδα” είπε ο ο πατέρας.

Όσο για το αν την κόρη του την έχει πάρει ανάδοχη οικογένεια είπε: “Δεν το ξέρω!”

Μαρτυρία για τον δράστη
Ως ένα παραβατικό άτομο περιγράφει τον 33χρονο δολοφόνο του 7χρονου οικογενειακός φίλος της 29χρονης μητέρας.

«Μιλάμε για ενα ρεμάλι, ένα παλιοτόμαρο. Κλεφτρόνι, πρεζόνι. Εμένα με είχε κλέψει στο μαγαζί, στην Ιουλιανού δυο φορές. Τον είχα πιάσει αλλά ήταν σε κακή κατάσταση από τα ναρκωτικά. Όπου πήγαινε έκλεβε», καταγγέλλει στο protothema.gr ο οικογενειακός φίλος που έχει μίνι μάρκετ με πολωνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως τονίζει, τότε τα παιδιά έμεναν μόνο με τη μητέρα τους και ήταν ευτυχισμένα. «Τα είχα δει τα παιδιά με τη μαμά τους, μια χαρά ήταν. Έρχονταν μετά εδώ στο μαγαζί και με τη γιαγιά τους. Με αυτόν δεν τα είχα δει ποτέ. Με το που έμπλεξε μαζί του δεν ήρθαν ξανά στο μαγαζί», προσθέτει.

Πηγή: madata.gr

Προηγούμενο άρθρο;
Επόμενο άρθρο;