Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά στη συμφορά, δεύτερη εντολή στην προκοπή

0
48

Στο φουλ οι κομματικές μηχανές για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με περιοδείες και ομιλίες σε όλη τη χώρα από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Από τα Χανιά που είναι οι ρίζες του ξεκίνησε τις ανοιχτές συγκεντρώσεις σε αυτή την προεκλογική περίοδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός προειδοποίησε ξανά για το σενάριο της κυβέρνησης των ηττημένων που ο ίδιος χαρακτηρίζει πολιτική τερατογένεση και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επικράτηση της ΝΔ στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

«Μπλε θα είναι όχι μόνο η Κρήτη, θα είναι όλη η Ελλάδα. Όλη η επικράτεια. Γιατί η Ελλάδα μας θυμάται, είδε και ξέρει. Δεν θέλει δεύτερη φορά στη συμφορά αλλά δίνει δεύτερη εντολή στην προκοπή».

Το δίλημμα των εκλογών είναι «Μητσοτάκη ξανά ή αλλαγή», «Κοινωνική προστασία ή λεηλασία» τόνισε από τη βροχερή Θέρμη, Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μόνο με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η αλλαγή..».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Καρδίτσα ζήτησε ισχυρή ψήφο στο ΠΑΣΟΚ.

«Τερατογένεση είναι η μη ευρωπαϊκή κανονικότητα».

Πιο ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή ζήτησε από τη Φθιώτιδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μέχρι τις κάλπες η δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών θα είναι καθημερινή.

Οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλη την χώρα

Αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός περιοδεύει στο νομό Ρεθύμνου. Πριν από λίγο, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στην Αργυρούπολη είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας με όσα είπε χθες στρώνει από τώρα το χαλί για την εκλογική του ήττα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια καμπάνια γκρίζου.

Επανέλαβε επίσης το σενάριο της κυβέρνησης των ηττημένων με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜΕΡΑ25 με τη σημείωση ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης λέει τώρα για άλλα συστήματα πληρωμών τα οποία αποκαλεί “Δήμητρα”.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν εντολή στη ΝΔ.

Σε λίγο θα μιλήσει στο Ρέθυμνο και το απόγευμα στο Ηράκλειο στην υπογραφή της σύμβασης για τμήμα του Βόρειου Οδικού άξονα.

Αύριο ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο Αιγάλεω, την Τετάρτη θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τη δεύτερη τετραετία και τα τέλη της εβδομάδας θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα

Στην περιοδεία του ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε «το δίλημμα των εκλογών είναι ”Μητσοτάκης ξανά ή αλλαγή”», επαναλαμβάνοντας ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει μόνο την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση την επομένη των εκλογών.

Αύριο ο Αλέξης Τσίπρας θα περιοδεύσει στη Κω.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr