Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα Γρεβενά ο πρωθυπουργός – Βεβαιότητα για νίκη της ΝΔ στις εκλογές

0
63

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, τις πρώτες του Μαρτίου, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εκλογές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για καθαρή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και για σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης.

Στα Γρεβενά περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές προκειμένου όπως είπε να παραμένει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

«Και τώρα συγκρίνετε μια τετραετία ΝΔ και την προηγούμενη τετραετία ΣΥΡΙΖΑ και έχετε μπροστά σας μια πολύ ξεκάθαρη επιλογή: Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Ισχυρή η ΝΔ πρέπει να συνεχίσει αυτή την πορεία προς την ανάπτυξη προς την πρόοδο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε μονάδες μεταποίησης της περιοχής καθώς και εργαστήριο όπου παράγονται τοπικά προϊόντα.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται το βόρειο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65, το οποίο θα συνδέσει τα Τρίκαλα με τα Γρεβενά και την Εγνατία.

ΣΥΡΙΖΑ: «Απύθμενο θράσος να μιλά ο Μητσοτάκης για τη μεσαία τάξη»

Ο Αλέξης Τσίπρας ξόρκισε για ακόμα μια φορά τις αιτιάσεις για κυβέρνηση των ηττημένων μιλώντας για καθαρή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που -όπως είπε- θα επιτρέψει τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης που θα εγγυάται τη σταθερότητα και θα είναι κυβέρνηση των νικητών

«Η στρατηγική Μητσοτάκη είναι να κερδίσει έστω και με μισή μονάδα για να πάει σε δεύτερες και σε τρίτες αν χρειαστεί. Να εκβιάζει δηλαδή διαρκώς εκλογικές αναμετρήσεις. Και αναρωτιέμαι: Τι σταθερότητα μπορεί να μας δώσει αυτό; Για αυτό λέω ότι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ψήφος στην σταθερότητα», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τοξικότητα και ρεβανσισμό κομίζει ο Αλέξης Τσίπρας»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σημείωσε: «Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ποτέ υπήρχε δεύτερη φορά για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αλλιώς, ό,τι κι αν λέει ο κ. Τσίπρας. Το μόνο περισσότερο που κομίζει σήμερα είναι η τοξικότητα κι ο ρεβανσισμός».

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κουλτούρα συνεργασιών τονίζουν από το ΠΑΣΟΚ.

«Να πάρουμε 30 βουλευτές παραπάνω εμείς και αν δεν βγάλουμε αυτοδυναμία να καθίσουμε να συζητήσουμε. Τι μας λέει ο κ. Τσίπρας; Μόνο εάν με φέρετε πρώτο κόμμα θα σχηματίσω κυβέρνηση. Οι άνθρωποι δεν θέλουν», τόνισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται υπ’ατμόν λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Πηγή: madata.gr