Λαμία: Kρούσματα σε νεοσύλλεκτους του ΚΕΥΠ – Δύο σε καραντίνα εντός στρατοπέδου

0
48

Εν μέσω του 2ου κύματος της πανδημίας του κορoνοϊού πραγματοποιείται η κατάταξη των νεοσυλλέκτων της 2020 Στ’ ΕΣΣΟ, σύμφωνα με τις διαταγές του ΓΕΣ.

Ακόμη και στατιστικά ήταν αναμενόμενο, μέσα στους νέους προς κατάταξη να βρεθούν ασθενείς covid-19 και μάλιστα ασυμπτωματικοί, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους αυτής της ηλικίας που μολύνονται από τον sars-cov2.

Εξαίρεση δεν μπορούσε να αποτελέσει το ΚΕΥΠ, που από το πρωί της Δευτέρας δεχόταν νεοσύλλεκτους που ξεπέρασαν τους 240, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν πέντε κρούσματα κορoνοϊού μετά από rapid test.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τέσσερα περιστατικά αντιστοιχούν σε νέους από την Πιερία και ένα από το Κιλκίς.

Οι τρεις μάλιστα εξ αυτών που συνοδευόντουσαν από συγγενείς, επέστρεψαν σπίτι τους για καραντίνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ, ενώ οι άλλοι δύο θα παραμείνουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΚΕΥΠ δυναμικότητας περίπου 50 κλινών.

Σημειώνουμε τέλος ότι το ΚΕΥΠ δέχτηκε ήδη 30 νεοσύλλεκτους από τη Λάρισα, οι οποίοι πέρασαν από έλεγχο covid-19 και ήταν αρνητικοί, ενώ αναμένονται κι άλλοι μετά το πέρας των εξετάσεων.

ΠΗΓΗ lamiareport

Πηγή: madata.gr