Λαμία: Σε ψυχιατρική κλινική η νοσηλεύτρια – αρνήτρια που έτρεχε γυμνή στο νοσοκομείο

0
102

Σε Ψυχιατρική Κλινική στο νοσοκομειο του Βόλου μεταφέρθηκε σήμερα το απόγευμα η 52χρονη νοσηλεύτρια η οποία εξετάστηκε από Ψυχίατρο μετά από Εισαγγελική παραγγελία για τα όσα προηγήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην κλινική covid του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport μια 52χρονη ασθενής που νοσηλεύεται στο Πέτρινο κτίριο από τις αρχές Νοεμβρίου, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές. Η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσουν στο δωμάτιο της απέτυχε, καθώς έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το Νοσοκομείο.

Η ίδια βγήκε γυμνή στο διάδρομο, ενώ το προσωπικό που ήταν βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία του και να πάρει την αστυνομία. Οι φωνές και οι απειλές της ακουγόντουσαν σε όλο το κτίριο κρατώντας στα χέρια το ευαγγέλιο και ένα σταυρό!

Μετά από πολύωρη προσπάθεια, γύρω στις 2:30΄ τα ξημερώματα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Κολοκυθάς μαζί με τον Διοικητή του Α.Τ. Λαμίας, μια ακόμη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και υγειονομικό προσωπικό κατάφεραν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να επιστρέψει στο δωμάτιό της.

Πηγή: madata.gr