Λάρισα: Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις – Ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη

0
32

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες από όλη την Ελλάδα, που πήραν μέρος στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. 

Αμέσως μετά την σύσκεψη κατευθύνθηκαν στο μπλόκο της Νίκαιας όπου βρίσκονται παρατεταγμένα τα τρακτέρ από τις 4 Φεβρουαρίου και με πορεία έφθασαν στην Εθνική Οδό όπου ανακοίνωσαν, ότι συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στην ΠΑΘΕ για πάνω από μισή ώρα. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων γινότανε από εναλλακτικές διαδρομές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αγρότες ζητούν συνάντηση με διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να δοθούν, όπως υποστήριξαν, πολιτικές λύσεις στα αιτήματα τους.

 Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ, Ρίζος Μαρούδας, απηύθυνε κάλεσμα για ενίσχυση των μπλόκων ανά την Ελλάδα. Αύριο, στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινώσουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την εβδομάδα που ξεκίνησε. Ακόμη, είπε ότι οι αγρότες είναι έτοιμοι για την συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο, όταν, αυτή πραγματοποιηθεί.

Πηγή: madata.gr

Προηγούμενο άρθρο;
Επόμενο άρθρο;