Λάρισα: Συγκλονίζει η δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία στην Ολλανδία

0
60

Συγκλονίζει και σοκάρει την επαρχία Ελασσόνας στη Λάρισα, αλλά και την κοινωνία του αποδήμου Ελληνισμού στην Ολλανδία, ο απρόσμενος αιφνίδιoς θάνατος 51χρονου «αποδήμου» Ελασσονίτη επιχειρηματία, που τραυματίστηκε θανάσιμα, δεχόμενος μαχαιριά, προσπαθώντας να χωρίσει εμπλεκόμενα μέλη της ίδιας οικογένειας στην πόλη Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας!

Πρόκειται για τον Λάζαρο Λευτ. Κουνατίδη, 51 ετών, επιχειρηματία εστίασης, που ζούσε και εργαζόταν στο Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας, παντρεμένο και πατέρα 3 γιων.

Όλα εξελίχθηκαν αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 15 Αυγούστου, στη συγκεκριμένη πόλη, που βρίσκεται στα βόρεια της Ολλανδίας εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο άτυχος Ελασσονίτης που διατηρεί εστιατόριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 51χρονος δέχθηκε «θανατηφόρα» μαχαιριά, προσπαθώντας να ηρεμήσει και να χωρίσει εμπλεκόμενους σε οικογενειακό καυγά, κάτι που του στοίχισε την ίδια του τη ζωή! Να σημειωθεί ότι ο καυγάς που έφερε και τον τραγικό θάνατο δεν σχετίζεται με την επιχείρηση που διατηρεί.

Το απίστευτα τραγικό νέο για τον θάνατό του μετέφερε στον πατέρα του (διαμένει στην Ελασσόνα) η σύζυγός του Karin, ξημερώματα της Κυριακής. Λίγες ώρες αργότερα ο πατέρας του έφυγε εσπευσμένα για την Ολλανδία, για να «μοιραστεί» με τους δικούς του ανθρώπου το βαρύ πένθος που χτύπησε ξαφνικά το σπιτικό του.

Το θύμα ήταν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στην περιοχή, ευγενικός σοβαρός και επιτυχημένος επιχειρηματίας με πολύχρονη εμπειρία. Αγαπούσε ιδιαίτερα την επαρχία Ελασσόνας και την Ελλάδα, και φρόντιζε να την επισκέπτεται όταν το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Απίστευτο! Έχασα το παλικάρι μου! Ο Λάζαρος ήταν πραγματικά άνθρωπος. Πάντα, ξεχώριζε με την συμπεριφορά ίου. Δεν του ταίριαζε τέτοιος θάνατος», αρκέστηκε να δηλώσει ο πατέρας του, συντετριμμένος λίγο πριν πετάξει για την Ολλανδία.

Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία της κηδείας του θύματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδική πόλη.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, onlarissa.gr

Πηγή: madata.gr