Λατινικά, Πανελλαδικές 2020: Δείτε τις απαντήσεις

0
103

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 – Φυσική: Ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη εβδομάδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με τους υποψηφίους να διαγωνίζονται στη Φυσική και τα Λατινικά. Την Τρίτη (23/6) σειρά παίρνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Μετά τις εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας, συνέχεια έχουν τα μαθήματα ειδικότητας έως και τις 30 Ιουνίου.

Για μία ακόμη χρονιά, το madata.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων.

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Λατινικά (παλαιό σύστημα) Απαντήσεις

Στο μάθημα της Φυσικής εξετάστηκαν, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας).

Επόμενη εξέταση είναι προγραμματισμένη για τις 24/6, με τους μαθητές να δίνουν Ιστορία και την Πληροφορική (Ομάδες Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα).

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στη Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, εξετάστηκαν σήμερα Δευτέρα στο μάθημα των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 στην «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πηγή: madata.gr