Λέσβος: «Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό», λέει η 48χρονη που έλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

0
96

Προφυλακίστηκε τη Δευτέρα η 48χρονη που έλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της, ύστερα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και αφού απολογήθηκε έπειτα από πέντε ώρες.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη συγκλονίστηκε η κοινωνία της Μυτιλήνης με την αποτρόπαια πράξη της 48χρονης να περιλούσει με βενζίνη τον σύζυγό της με τον οποίο διατηρούσαν για χρόνια μαζί οικογενειακή ταβέρνα στο κέντρο της πόλης. Την Παρασκευή απαγγέλθηκαν από την εισαγγελέα στη σύζυγο κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 58χρονος φαίνεται πως έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο με τους γιατρούς να ανακοινώνουν ότι από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι πλαστικές επεμβάσεις.

«Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό»

Μιλώντας στο Mega η 48χρονη αναφέρθηκε στο περιστατικό δηλώνοντας ότι ποτέ δε θέλησε να κάνει κακό στον άντρα της.

«Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω τα ακόλουθα χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι:

   «Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί.

«Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου».

«Φωτιά δεν έβαλε η ίδια»

Ο Τάσος Χατζήγιαννης, δικηγόρος κατηγορούμενης, υποστήριξε πως η κατηγορούμενη δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της.

«Φωτιά δεν έβαλε η ίδια. Πέταξε την βενζίνη για να τον φοβίσει, και κάπνιζαν και οι δύο. Μετά προσπάθησε να τη σβήσει και όπως και το πέτυχε. Όλα γίνονται μπροστά στην κάμερα».

Πηγή: madata.gr