Λειτουργεί κανονικά τμήμα της κλινικής στο Περιστέρι παρά τους νεκρούς και τα κρούσματα κορονοϊού

0
116

Πληθαίνουν οι καταγγελίες που κάνουν λόγο για ελλιπή μέτρα προστασίας στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεκάδες νέα κρούσματα του κορωνοϊού και δύο άνθρωποι να έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Mάλιστα ήδη ο εισαγγελέας διερευνά την υπόθεση για ενδεχόμενη κακουργηματικού βαθμού παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού

Μιλώντας χθες το βράδυ στο MEGA ο διοικητικός διευθυντής και μέτοχος της ιδιωτικής κλινικής στο Περιστέρι, Αλέξανδρος Κοκκινάκης, είπε ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στην κλινική.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα».

Ο κ. Κοκκινάκης περιέγραψε την πορεία του ασθενή, που τη Δευτέρα του Πάσχα εμφάνισε πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μέσα στην κλινική, λέγοντας πως οι πληροφορίες που έχει είναι πως ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόλις έγινε αντιληπτό ότι είχε πυρετό, ενώ άγνωστο παραμένει το γεγονός αν κυκλοφόρησε μέσα στην κλινική πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά τα θύματα στην κλινική του Περιστερίου, ο κ. Κοκκινάκης είπε: «μέσα στην κλινική δεν πέθανε κανένας», ενώ για τον ασθενή που κατέληξε από κορωνοϊό δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν έπασχε από τον ιό.

«Δεν μπορώ να ξέρω πώς έγινε η διασπορά».

Λειτουργεί τμήμα παρά τους θανάτους!

Σε σημερινές δηλώσεις του κ. Κοκκινάκη στον ΑΝΤ1,και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, δήλωσε ότι η κλινική είναι μεν κλειστή αλλά ένα τμήμα της, αυτό του τεχνητού νεφρού, που το χαρακτήρισε “καθαρό”, λειτουργεί κανονικά! Σε ερώτηση του Γ. Παπαδάκη ότι νεφροπαθής ήταν ο ασθενής που θεωρείται και ως “κρούσμα 0”, απάντησε η κλινική έχει δύο τμήματα, το ένα με τα κρούσματα έκλεισε, αλλά το άλλο λειτουργεί κανονικά. Από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 φάνηκε καθαρά πως η ιδιωτική κλινική δεν έχει ούτε καν ράμπα για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα!

topontiki

Πηγή: madata.gr