Λιβαδειά: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 15χρονης

0
17

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οποίος έπειτα από καταγγελία της οικογένειας 15χρονης, κατηγορείται για τον βιασμό της.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ανήλικη, ο 44χρονος την προσέγγισε μέσω Instagram και της παρουσιάστηκε ως παλιός φίλος του πατέρα της, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, λέγοντάς της ότι θα μπορούσε ο ίδιος να τη μεταφέρει από τη Λιβαδειά στον Βόλο, προκειμένου να συναντήσει τον φίλο της. Όπως κατήγγειλε η 15χρονη, σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην Τιθορέα, έξω από τη Λιβαδειά, σε έναν χωματόδρομο, τη βίασε και την απείλησε να μην πει τίποτα στους γονείς της.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της, η κοπέλα ανέφερε όσα έζησε στους γονείς της και εκείνοι κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία τον εντόπισε. Ο 44χρονος είχε απασχολήσει και πάλι τις Αρχές το 2015 για απόπειρα βιασμού ενήλικης στη Θήβα.

Η καταγγελία
 Σύμφωνα με την ανήλικη, όλα ξεκίνησαν όταν έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook αναζητώντας μεταφορικό μέσο για τον Βόλο θέλοντας να συναντήσει το αγόρι της.

«Ήθελα να δω τον φίλο μου ο οποίος μετακόμισε στον Βόλο μαζί με την οικογένεια μου. Το έγραψα στον λογαριασμό μου στο διαδίκτυο. Τότε εκείνος προσφέρθηκε να με μεταφέρει στον Βόλο από τη Λιβαδειά και να με βοηθήσει να δω τον φίλο μου. Μου είπε πως ήταν φίλος των γονέων μου και τον πίστεψα.»

«Με βίασε & με απειλούσε»
 Ο 44χρονος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 15χρονης και την προέτρεψε να μην αναφέρει τίποτα στους γονείς της για την κοπάνα που έκανε από το σχολείο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον Βόλο, σταμάτησε σε μια ερημική τοποθεσία και, σύμφωνα με την ανήλικη, την βίασε, ενώ στη συνέχεια την απειλούσε να μη μιλήσει σε κανέναν.

«Είχα σχολείο εκείνη την ημέρα και μου είπε πως δεν θα το πούμε στους γονείς μου. Μου είπε ότι θα με πήγαινε πρωί και θα γυρνούσαμε βράδυ. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην Τιθορέα έξω από τη Λιβαδειά σε έναν χωματόδρομο και με βίασε. Με απείλησε εκείνη τη στιγμή να μην πω τίποτα στους γονείς μου. Και στην επιστροφή μου είπε πάλι να μην πω τίποτα στους δικούς μου».

Ο 44χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της 15χρονης στο αστυνομικό τμήμα της Λιβαδειάς, ενώ από το αρχείο της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού από κοινού με τον αδερφό του αλλά και για ενδοοικογενειακή βία.

Στο αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το DNA της 15χρονης, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Πηγή: madata.gr