Λιβάνιος για το σημείωμα στην ΕΡΤ: Κάποιος βλάξ κόλλησε το περιβόητο χαρτάκι

0
53

Eίναι βλάξ ή προβοκάτορας. Είτε είναι βλάξ γιατί νόμιζε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση, είτε είναι προβοκάτορας γιατί νόμιζε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην αντιπολίτευση

«Κάποιος βλάξ κόλλησε το περιβόητο χαρτάκι χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι» είπε στη Βουλή ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος για το σημείωμα στην ΕΡΤ, που ανέφερε να μην μεταδώσουν σκηνές από το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

Ο κ. Λιβάνιος υποστήριξε στη συνέχεια :

«Σε κάθε περίπτωση η βλακεία αυτή ηττήθηκε. Ηττήθηκε για έναν απλό λόγο. Έπαιξε ή όχι στο δελτίο των εννέα το βράδυ του Σαββάτου, για παράδειγμα, η δήλωση του κυρίου Ηλιόπουλου; Έπαιξε στο δελτίο των 12, το μεσημέρι, η περιβόητη φωτογραφία ή δεν έπαιξε; Έπαιξε η φωτογραφία στις τρεις το μεσημέρι την Κυριακή ή δεν έπαιξε; Έπαιξε η φωτογραφία στις εννιά το βράδυ ή δεν έπαιξε; Πόσο να παίξει; Και το βίντεο έπαιξε. Πόσο θέλατε να παίξει; Και ρωτάω λοιπόν: Η φωτογραφία του κ. Τσίπρα από το κότερο, πότε έπαιξε στην ΕΡΤ; Ο κ. Τριανταφυλλίδης μου είπε ότι είμαι ο βελούδινος ντελιβεράς συμφερόντων. Ρωτάω λοιπόν, η φωτογραφία του κ. Τσίπρα έπαιξε τρεις μέρες μετά, αφότου έκανε δήλωση ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, ή δεν έπαιξε; Αλλά φαίνεται τότε τα social media δεν σήκωναν το θέμα. Ακούστηκε στον αέρα εκπομπής, ‘θα μιλήσει ο υπουργός όση ώρα θέλει’ ή δεν είχε ακουστεί; Ακούστηκε στον αέρα αυτό το πράγμα ή δεν ακούστηκε; Υπήρχε κόντρα δημοσιογράφου με κορυφαίο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ή δεν υπήρχε; Ο οποίος ανέφερε ότι ‘κάναμε λάθος στη διαχείριση της ΕΡΤ’; Υπήρξαν γύρω στις 10 παραιτήσεις στελεχών από την ΕΡΤ, επί των ημερών σας ή δεν υπήρξαν;”.

Ο υφυπουργός απάντησε και για το μαύρο στην ΕΡΤ. “Κάποιες παθογένειες οδήγησαν σε αυτό. Το εάν έγινε σωστά ή δεν έπρεπε, είναι άλλη κουβέντα,. Νομίζω ότι πλέον έχει κριθεί. Ξέρετε τι λάθος κάνατε σείς; Συνεχίσατε τις ίδιες και χειρότερες παθογένειες”, είπε ο Θοδωρής Λιβάνιος απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: madata.gr