Λύτρας για βιασμό 12χρονης: Έρχονται νέες συλλήψεις – Το κορίτσι βρίσκεται σε τραγική κατάσταση

0
55

Συνεχίζουν να προκαλούν σοκ σε ολόκληρη τη χώρα οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης στον Κολωνό.

Ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό,μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφέροντας πως “το κορίτσι βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, κάθε φορά που καλείται να αναγνωρίσει κάποιον βιώνει ξανά και ξανά τον εφιάλτη” ενώ συνέχισε αναφέροντας πως “με το που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης” είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζεται ότι το αίτημα της 37χρονης μητέρας είχε απορριφθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών την περασμένη Τρίτη 24/01, με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

Με αφορμή το δερματολόγο που βρίσκεται ανάμεσα στους νέους συλληφθέντες για την υπόθεση και που κατηγορείται για το βιασμό της 12χρονης τόνισε πως “θεωρώ πως υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματά τους”.

Παράλληλα ανέφερε πως εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις, αφού όπως είπε, η 12χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα.

Πηγή: madata.gr