Μαχαίρωσε 4 φορές το γιό του επειδή λέρωσε το καπάκι της λεκάνης και δεν το καθάρισε

0
104

Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ένας 32χρονος άνδρας ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον θετό πατέρα του γιατί πήγε στην τουαλέτα, λέρωσε το καπάκι της λεκάνης και δεν το καθάρισε. Ο 32χρονος δέχτηκε 4 μαχαιριές οι δυο από αυτές στο λαιμό και στο αυτί και οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε είπαν ότι στάθηκε πολύ τυχερός που δεν του έκοψε κάποια αρτηρία. 
Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος αλλά και της μητέρας του, ο 65χρονος δράστης είχε διαπληκτιστεί προηγουμένως με τη σύζυγο του και την είχε κατηγορήσει ότι τον απατάει. Στη συνέχεια ο γιος πήρε το λόγο και του είπε να σταματήσει και μετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα πήγε στην τουαλέτα.
Μόλις βγήκε από το μπάνιο μπήκε ο δράστης ο οποίος άρχιζε να φωνάζει και να λέει ότι το καπάκι της λεκάνης είναι βρώμικο. Πήγε στη συνέχεια στο μπάνιο, πήρε ένα χασαπομάχαιρο και τον μαχαίρωσε 4 φορές. Το περιστατικό συνέβη την 1η Μαΐου στη νοτιοδυτική κινεζική πόλη Τσονγκκίνγκ. Ο δράστης έχει συλληφθεί και το θύμα συνεχίζει να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο 

Πηγή: madata.gr