Μαγκουάιρ: Με χτύπησε Έλληνας αστυνομικός στη Μύκονο

0
71

Εκδικάζεται η υπόθεση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν είναι παρών στη διαδικασία, καθώς έχει επιστρέψει στην Αγγλία. Στη δίκη που γίνεται στη Σύρο για το επεισόδιο, που είχε στη Μύκονο ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η παρέα του, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για επίθεση εις βάρος αστυνομικού αλλά και δωροδοκία, εκπροσωπείται από Ελληνα ποινικολόγο, ενώ έχει έρθει και ο πατέρας του Αλαν καθώς κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του Μαγκουάιρ.

Στη διάρκεια της δίκης πρώτος κατέθεσε ο αστυνομικός που επενέβη στο περιστατικό που έγινε με πρωταγωνιστή τον Μαγκουάιρ λέγοντας ότι ο παίκτης υποσχέθηκε χρήματα για να αφήσει τον ίδιο και την παρέα του να φύγουν. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, ο Μαγκουάιρ, όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε».

Τελείωσε η καριέρα σου

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο Sky Sports, και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Μαγκουάιρ, ο αστυνομικός κλώτσησε τον Μαγκουάιρ στο πόδι λέγοντάς του: «Τώρα τελείωσε η καριέρα σου».

topontiki

Πηγή: madata.gr