Μάνα και κόρη κλείστηκαν σε ασανσέρ 4 ημέρες και επιβίωσαν πίνοντας η μια τα ούρα της άλλης

0
70

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε τετραόροφη πολυκατοικία που δεν ζούσε κανείς παρά μόνο η μάνα και η κόρη, στην πόλη Ξιαν της Κίνας. Η μητέρα 82 ετών μπήκε με την κόρη της 64 ετών, στο ασανσέρ για να ανέβουν στο διαμέρισμα τους. 
Μια βλάβη όμως του ανελκυστήρα τις κράτησε μέσα κλεισμένες στο κουβούκλιο για περισσότερες από 96 ώρες. Επάνω τους καμία δεν είχε κινητό για να ειδοποιήσει την πυροσβεστική, ενώ δεν λειτουργούσε και το κουδούνι έκτακτης ανάγκης. Εξάλλου όσο και να φώναζαν δεν τις άκουγε κανένας αφού στην πολυκατοικία ζούσαν μόνο εκείνες. 
Τελικά ύστερα από 4 ημέρες η κόρη κατάφερε να σκαρφαλώσει στο σύρμα και να βγει από την ταράτσα και στη συνέχεια εξουθενωμένη να ειδοποιήσει την πυροσβεστική. Οι δυο γυναίκες όπως είπαν στους γιατρούς του νοσοκομείου Γκαοξίν όπου μεταφέρθηκαν, ότι για να ζήσουν και να μην πάθουν αφυδάτωση έπιναν η μια τα ούρα της άλλης. 
Κάτι που φυσικά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αλλά τελικά οι δυο γυναίκες στάθηκαν τυχερές μέσα στην ατυχία τους. Πλέον νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. 

Πηγή: madata.gr