Μάνος Δασκαλάκης: Δεν είδε, δεν ήξερε, δεν είχε καταλάβει τίποτα – Με το ζόρι η συγνώμη

0
112

Ψύχραιμος, χωρίς να λυγίζει ούτε μια στιγμή, ακόμη κι όταν μιλάει για τα παιδιά του που τόσο άδικα χάθηκαν.

Δεν είδε, δεν ήξερε, δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη ξετύλιξε το κουβάρι της σχέσης του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το θάνατο των τριών παιδιών του. Εντύπωση προκαλεί στους ειδικούς η έλλειψη οργής αλλά και συναισθήματος.

Όπως επισημαίνουν αναλυτές, όση ώρα μιλούσε τόνιζε με κάθε τρόπο ότι δεν κατάλαβε τίποτα για τη συμπεριφορά της γυναίκας του, δικαιολογώντας έτσι το γιατί δεν υπήρξε κάποια αντίδραση του δεν όσα τραγικά βίωνε η οικογένεια.

Μάλιστα χρειάστηκε πολλές φορές να επιμείνει η Αγγελική Νικολούλη για να αποσπάσει μία συγνώμη του πατέρα για άτυχα παιδιά.

Η μόνη στιγμή που ο Μάνος δείχνει οργισμένος είναι όταν η Αγγελική Νικολούλη τον ρωτά τι θα έκανε αν θα είχε μπροστά του τη Ρούλα.

Η συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη δόθηκε λίγες μόλις ώρες μετά την κατάθεση του στην 18η τακτική ανακρίτρια. Παρά τα όσα έχουν συμβεί ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει ψύχραιμος, περιμένοντας τις απαντήσεις των ιατροδικαστών για το θάνατο τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Mega.com

Πηγή: madata.gr