Μάνος Δασκαλάκης: Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή. Αποκαλύψεις – σοκ για το θάνατο των τριών παιδιών

0
51

Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν ανατριχιαστικό οιωνό.
«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά.»

«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή, κάτι μου είπε αλλά δεν το θυμάμαι. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα. Έχω πει πως θα προτιμούσα να έφευγα εγώ και να γύρναγαν πίσω τα παιδιά μου».

Εξοργισμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου, εμφανίστηκε ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος μίλησε για όλα στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, λίγη ώρα αφότου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.
Αναφέρθηκε στο θάνατο των τριών κοριτσιών του, στην αρρωστημένη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και στις κινήσεις που έκανε η εν διαστάσει σύζυγός της για να τον κρατήσει κοντά της.

Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες.

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησαν σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο οι κ.κ. Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος, Δέσποινα Σβουρδάκου, δρ. Εγκληματολογίας, και Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Συγγενής της Ρούλας αυτός που της έδωσε την κεταμίνη;
«Παρά το ότι εχτές είχε δοθεί η εντύπωση ότι σήμερα θα γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας, ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σχετική συνεννόηση μεταξύ των αρμόδιων φορέων. Για την κεταμίνη φαίνεται πως υπάρχει συνδυαστική διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε την αναζήτηση στο διαδίκτυο, και μετά το πιθανότερο είναι ότι την προμηθεύτηκε χέρι με χέρι. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι συγγενής της αυτός που της την έδωσε», ανέφερε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Και να μη βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης, η ποινική επιστήμη είναι το βασίλειο της λογικής»
«Είναι λογικό η Ρούλα Πισπιρίγκου να λέει ότι δεν τη συνδέει τίποτα με την κεταμίνη. Οι αρχές ψάχνουν τη διαδρομή της κεταμίνης. Αυτός που προμήθευσε στην Πισπιρίγκου την κεταμίνη, γνώριζε ότι η ουσία διακινείται παράνομα. Και να μη βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης, η ποινική επιστήμη είναι το βασίλειο της λογικής. Αν αποδεικνύεται ότι με το παιδί ήταν μόνο η μάνα στο χρόνο χορήγησης του δηλητηρίου, έχει στηθεί το κατηγορητήριο», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Μαρακάκης.

«Μέσα από τη σύγκρουση του ζευγαριού θα αναδυθούν στοιχεία»
«Νομίζω ότι οι αποδείξεις από τους ιατροδικαστές και την αστυνομία είναι πολύ δυνατές. Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου βγαίνουν τώρα τα στοιχεία στην επιφάνεια και νομίζω ότι θα δούμε μια σκληρή πραγματικότητα. Θεωρώ ότι μέσα από τη σύγκρουση του ζευγαριού θα αναδυθούν στοιχεία», σημείωσε η κ. Σβουρδάκου.

«Θα έχουμε εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς»
«Για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς γίνονται καταθέσεις και μαρτυρίες. Θα έχουμε εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα. Φαίνεται πως μάλλον είχαμε να κάνουμε με αφαίμαξη χρημάτων από τη σπιτονοικοκυρά. Μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάτι περισσότερο. Δε φαίνεται να υπήρχε κίνητρο για εξόντωση της σπιτονοικοκυράς», είπε ακόμα ο Γιώργος Αναστασόπουλος, ενώ σε ό,τι αφορά στους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, ο ίδιος ανέφερε ότι «Για τα άλλα δύο παιδιά, έχω αποκομίσει την αίσθηση ότι υπάρχει ανομολόγητη κόντρα ανάμεσα στους κρατικούς και τους ιδιώτες ιατροδικαστές».

«Κάποιοι επιμένουν στο αρχικό λάθος για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών»
«Φαίνεται πως υπήρξαν κάποια λάθη στην αρχή, και υπάρχουν μερικοί που επιμένουν στο αρχικό λάθος και σήμερα. Είναι δεδομένο ότι έχουν γίνει λάθη και από την ιατροδικαστική κοινότητα και από την πολιτεία», σχολίασε ο κ. Μαρακάκης.

«Περιμένω εξελίξεις και θεωρώ ότι έχουν γίνει ίσως κάποια λάθη γιατί ποτέ δεν περιμένεις ότι η οικογένεια θα έχει στόχο να αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της», σημείωσε από την πλευρά της η κ. Σβουρδάκου.

Πηγή: madata.gr