Μαντόνα: Δημιουργεί την δική της συλλογή NFT για καλό σκοπό – Σάλος με το βίντεο

0
112

Το NFT βίντεο με τη Μαντόνα γυμνή έχει προκαλέσει σάλο στα social media, καθώς η 63χρονη τραγουδίστρια ποζάρει σε ψηφιακή μορφή και… γεννάει από δέντρα και πεταλούδες μέχρι και ρομπότ σαρανταποδαρούσες. 

Σύμφωνα με το newsit.gr η συνεργασία της Μαντόνα με τον γραφίστα και animator Beeple (Michael Joseph Winkelmann) για τρία βίντεο NFT, δεν έχει αποσπάσει και τα καλύτερα σχόλια. Τα NFT (non-fungible tokens) είναι ψηφιακά αρχεία που πωλούνται και έχουν ένα συγκεκριμένο ψηφιακό αποτύπωμα για τη γνησιότητά τους. Μόνο που τα συγκεκριμένα περιέχουν και τα γεννητικά όργανα της 63χρονης σούπερ σταρ καθώς χρειάστηκαν σαρώσεις με αρκετά κοντινά πλάνα επειδή η ίδια θέλει να μεταδώσει το μήνυμα ότι «ποτέ δεν ξέρεις πού θα βρεις τη ζωή και δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψεις την ελπίδα».

«Ω Θεέ μου. Αυτός είναι ένας άρρωστος, άρρωστος, κακός κόσμος»,«έχει τρελαθεί τελείως» και «ζητάει κανείς ένα τρισδιάστατο μοντέλο οποιουδήποτε μέρους του σώματος της Μαντόνα;», είναι μερικά από τα σχόλια που κυκλοφορούν στα social media για το νέο εγχείρημα της Μαντόνα.

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που εξέφρασαν τη στήριξή τους λέγοντας πως «η Μαντόνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει» και ότι η τραγουδίστρια είναι «αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή».

Πώς αντέδρασε η Μαντόνα στα σχόλια
Η 63χρονη θρυλική ποπ τραγουδίστρια δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια που κατακρίνουν τα NFT της, λέγοντας ότι δεν βρίσκει τον λόγο καθώς «κάνει αυτό που κάνουν οι γυναίκες από την αρχή του κόσμου».

«Αλλά σε ένα πιο υπαρξιακό επίπεδο, γεννάω τέχνη και δημιουργικότητα και θα χανόμαστε χωρίς αυτά τα δύο», πρόσθεσε η Μαντόνα και τόνισε ότι «πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπήρξε πολλή σκέψη και συζήτηση για τη δημιουργία αυτών των βίντεο».

Πηγή: madata.gr