Μαρία Ολυμπία: Η ανάρτησή της ποζάροντας σε πολυτελές σαλόνι και το κράξιμο απο χρήστες

0
18

Η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ κατέβασε ανάρτηση όπου φαινόταν να ποζάρει σε πολυτελές σαλόνι μετά τα αρνητικά σχόλια χρηστών για έλλειψη σεβασμού στα θύματα των Τεμπών.

Η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ, Μαρία Ολυμπία έγινε παραλήπτης δεκάδων αρνητικών σχολίων όταν… χθες 1η Μαρτίου όπου η χώρα πενθούσε για τα δεκάδες θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην επίμαχη ανάρτηση η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, η Μαρία Ολυμπία πόζαρε σε ένα πολυτελές σαλόνι, «βγάζοντας» μία selfie στον καθρέφτη. Όπως ήταν επόμενο δέχτηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια, με τους χρήστες να την κατηγορούν ότι «βρίσκεται στον κόσμο της…» την ώρα που η χώρα θρηνεί για τα δεκάδες θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η Μαρία Ολυμπία κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση και έπειτα ανέβασε ένα post στα Instagram Stories της, για να εκφράσει τη λύπη της για την εθνική τραγωδία.

«Είμαι καταρρακωμένη για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα. Η καρδιά μου πάει σε όλους αυτούς που εκείνους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία», έγραψε η Μαρία Ολυμπία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr