Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου

0
38

Δύο συλλήψεις έγιναν από την ΕΛΑΣ μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν από τον ανακριτή για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου ενώπιον του ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου οπτομέτρη σε ηλικία 26 χρόνων, σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ.

Η εκπομπή είχε προαναγγείλει πως τον Μάιο του 2023 θα υπάρξουν εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις. Ένα τέλος στην πολυετή έρευνα για το θρίλερ του Μάριου, με την απόδοση των σχετικών κατηγοριών στους υπευθύνους.

Πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο». Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.

Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση. Αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση, αναφέρει η ίδια πηγή.

Πηγή: madata.gr