Μαρούσι: Στον εισαγγελέα η 17χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της

0
24

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε…» φέρεται να είναι η μοναδική φράση που κατάφερε να ψελλίσει η 17χρονη στους αστυνομικούς.

Μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Μαρούσι, ένα 22χρονο κορίτσι, φοιτήτρια της γερμανικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τα χέρια της 17χρονης φίλης της. Την χτύπησε στο κεφάλι και την μαχαίρωσε επανειλημμένα σε όλο της το κορμί.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της 17χρονης επέστρεψε στο σπίτι και είδε το παιδί της γεμάτο αίματα, ύστερα αντίκρυσε τη σορό της 22χρονης και σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία και τον σύζυγό της.

Η 17χρονη μαθήτρια, φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει βαριά αγωγή, όμως, τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε τα φάρμακά της. Μετά τη σύλληψή της οδηγήθηκε στον 8ο όροφο της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης, χωρίς να είναι, όπως μεταφέρεται, σε κατάσταση να καταθέσει.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε…» φέρεται να είναι η μοναδική φράση που κατάφερε να ψελλίσει η 17χρονη στους αστυνομικούς.

Με ψυχολογικά προβλήματα
Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον της 22χρονης, τα δυο κορίτσια δεν γνωρίζονταν αρκετό καιρό αλλά ήταν αγαπημένες φίλες. Η 22χρονη μάλιστα, πολύ συχνά επισκεπτόταν στο σπίτι της την 17χρονη, ώστε να της κάνει παρέα γιατί θεωρούσε ότι έτσι θα μπορέσει να την βοηθήσει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά της προβλήματα.

Η οικογένεια της 17χρονης μαθήτριας είναι συγκλονισμένη και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους γονείς της 22χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε από το ίδιο τους το παιδί.

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον» δήλωσαν οι γονείς της 17χρονης.

Η 17χρονη η οποία εξετάστηκε ήδη από ψυχολόγο, αναμένεται σε λίγη ώρα να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Τι κατέθεσε η μητέρα της 17χρονης
Πληροφορίες θέλουν να έχει καταθέσει μόνο η μητέρα της ανήλικης, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της πάσχει από βαριά ασθένεια και πρέπει να παίρνει τα χάπια της.

Για το λόγο αυτό, αναμένεται να την εξετάσει ιατροδικαστής τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα της κατέθεσε ότι γνωρίζει πως το τελευταίο διάστημα η 22χρονη είχε ζητήσει από την 17χρονη να σταματήσουν να βλέπονται.

Πηγή: madata.gr