Με τηλε-εκπαίδευση τα μαθήματα στις περιοχές που κλείνουν τα σχολεία

0
43

Πολλά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο ανά την επικράτεια, εξ αιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια», ωστόσο η διαδικασία της εκπαίδευσης δεν θα σταματήσει. 

Όπως προβλέπεται σχετικά από το υπουργείο Παιδείας, τα σχολεία που διακόπτουν τη διά ζώσης λειτουργία τους λόγω της κακοκαιρίας θα συνεχίζουν τη λειτουργία τους μέσω τηλε-εκπαίδευσης.

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα λόγω Μήδειας

Η λίστα με τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα. Θα κάνουν μάθημα με τηλεκπαίδευση

Κλειστά θα κρατήσει δεκάδες σχολεία σε ολόκληρη την χώρα τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, η κακοκαιρία Μήδεια που σαρώνει πολλές περιοχές με πυκνές χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο. Όπως προβλέπεται ωστόσο από το υπουργείο Παιδείας, τα σχολεία που διακόπτουν την διά ζώσης λειτουργία τους λόγω της κακοκαιρίας θα συνεχίζουν τη λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης. Αναλυτικά η λίστα με τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν εξαιτίας του καιρού:

τα ειδικά σχολεία στην Αττική

τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία

τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Δυτική Μακεδονία

όλα τα σχολεία σε Γιάννενα και Άρτα

όλα τα σχολεία στον Βόλο

όλες οι σχολικές μονάδες στην Λήμνο

όλα τα σχολεία στη Χίο

όλες οι σχολικές μονάδες στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά

όλα τα σχολεία στα Τρίκαλα

όλες οι σχολικές μονάδες στην Καρδίτσα

όλα τα σχολεία στην Λάρισα

όλα τα σχολεία στο Καρπενήσι

τα σχολεία στον Δήμο Νότιου Πηλίου

όλες οι σχολικές μονάδες σετην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη

όλα τα σχολεία στην Λαμία

όλα τα σχολεία στην Βέροια

όλα τα σχολεία στην Ηλεία

Στην Αμφιλοχία, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι  σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα  Ινάχου (παιδικός σταθμός, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκειο), στη Δημοτική Ενότητα Μενιδίου το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής, καθώς και στη Δημοτική Ενότητα Αμφιλοχίας τα Δημοτικά Σχολεία Βαρετάδας και Κεχρινιάς και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σαρδηνίων.

Πηγή: madata.gr