Μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

0
38

Συντετριμμένοι είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον καθώς ο πολυαγαπημένος τους σκύλος Λούπο πέθανε σε ηλικία μόλις εννέα ετών. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του με μια φωτογραφία του Λούπο στο instagram.

“Δυστυχώς μέσα στο σαββατοκύριακο ο πολυαγαπημένος μας σκύλος Λούπο, πέθανε. Ήταν στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννιά χρόνια και θα μας λείψει πολύ Ουι. & Κ”. έγραψαν στο μήνυμά τους.

Το αγγλικό κόκερ σπάνιελ ήταν το κουταβάκι σκυλίτσας που ανήκε στον Μάικλ και την Κάρολ Μίντλετον, τους γονείς της Κέιτ που το χάρισαν στο ζευγάρι το 2011 και φέρεται να το βοήθησε να διαλέξει όνομα για τον πρίγκιπα Τζορτζ. Όπως είχε ειπωθεί ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν γράψει ονόματα σε χαρτάκια και τα σκόρπισαν στο σπίτι και ο Λούπο ήταν εκείνος που διάλεξε το επίμαχο για το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα. Μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ το 2013 ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε πει: “Προτεραιότητές μου είναι η Κάθριν και ο Τζορτζ και φυσικά ο Λούπο”.

Ο Λούπο έχει ποζάρει συχνά μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ήταν διάσημος στους ακολούθους του πριγκιπικού ζεύγους.

Πηγή: madata.gr