Μέγκαν και Χάρι εγκαταλείπουν τα social media – Δεν αντέχουν το μίσος που δέχονται

0
50

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι ανακοίνωσαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια και την παραίτησή τους από τις βασιλικές υποχρεώσεις, με σκοπό να μετακομίσουν στην Αμερική και να ζήσουν μια ιδιωτική ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πηγή, που επικαλούνται οι Sunday Times, το ζευγάρι εγκαταλείπει τα social media και δεν σκέφτεται να τα χρησιμοποιήσει για το νέο τους φιλανθρωπικό ίδρυμα Archewell Foundation. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους φέρεται να έχουν απογοητευτεί από το «μίσος» που έχουν συναντήσει, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έχει μιλήσει πολλές φορές το «ανελέητο τρολάρισμα» που έχει δεχτεί από χρήστες του Διαδικτύου. «Δεν με νοιάζει αν είστε 15 ή είστε 25 ετών – αν οι άνθρωποι λένε πράγματα για εσάς που δεν είναι αλήθεια, αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική σας υγεία είναι τόσο επιζήμιο» είχε αναφέρει κάποια στιγμή η ηθοποιός.

Πριν τον γάμο με τον Χάρι το 2018, η Μέγκαν είχε έντονη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, με 1.9 εκατομμύρια followers στο Instagram, 350.000 στο Twitter και 800.000 στη σελίδα της στο Facebook. Μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, η πρωταγωνίστρια του «Suits» διέγραψε τα πάντα, φτάνοντας τρία χρόνια μετά, τον Απρίλιο του 2019, να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ όταν ανακοίνωσε επίσημο κοινό λογαριασμό στο Instagram με τον πρίγκιπα Χάρι, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο followers σε λιγότερο από έξι ώρες.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων και ακολούθησε μια ακόμη πολυετή συμφωνία για την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για το Spotify.

Πηγή: madata.gr