Μενίδι: Εδώ ένα σκυλί χτυπάς και σταματάς να το βοηθήσεις

0
48

Για την θανατηφόρα παράσυρση 44χρονου στο Μενίδι μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, που είδε το αυτοκίνητο να χτυπάει τον άτυχο άνδρα. 

«Κάποιος πήγε να περάσει. Τον χτύπησε ο κύριος και δεν τον είδε μάλλον», είπε στην ΕΡΤ ο αυτόπτης μάρτυρας. Μάλιστα ανέφερε ότι μετά την παράσυρση ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να διαφύγει. «Προσπάθησε να φύγει. Γιατί δεν σταμάτησε αφού ολόκληρο ‘’μπαμ’’ άκουσε. Δεν μπορούσε να σταματήσει; Δεν ήταν σκυλί. Ήταν ανθρώπινη ψυχή. Εδώ ένα σκυλί χτυπάς και σταματάς να το βοηθήσεις», ανέφερε ο άνδρας.

Παράλληλα εξήγησε ότι κάποιος περαστικός ακολούθησε τον οδηγό και του ζήτησε να επιστρέψει πίσω στο σημείο του ατυχήματος. «Τον ακολούθησε και πήγε και τον έφερε πίσω. Λέει: Χτύπησες κάποιον άνθρωπο. Γιατί τον παρατάς και φεύγεις;», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 44χρονος επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την διάβαση πεζών επί της οδού Μόρνου στο Μενίδι όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 53χρονος, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Σε βάρος του 53χρονου οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: madata.gr