Μενίδι: Συνελήφθη 33χρονος – Τον πρόδωσε ντοκιμαντέρ του βρετανικού Vice

0
56

Ένα μουσικό ντοκιμαντέρ του βρετανικού Vice, προκάλεσε μια σύλληψη στο Μενίδι. Όπως αποδείχτηκε, ανάμεσα στους περισσότερους από 500.000 χιλιάδες θεατές του διαδικτυακού αφιερώματος στον γνωστό ράπερ Rack με τίτλο ,Gangsta Rap International, ήταν και Έλληνες αστυνομικοί.

 Όταν είδαν στα πρώτα πλάνα έναν μασκοφόρο άνδρα να ρίχνει βολές με αυτόματο όπλο στον αέρα, αμέσως κίνησαν τις διαδικασίες για την ταυτοποίηση του. Έπειτα από επιχείρηση το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μαζί με στελέχη της ΟΠΚΕ, αφού εντόπισαν το σπίτι στο οποίο είχαν βιντεοσκοπηθεί οι άσκοποι πυροβολισμοί, πραγματοποίησαν έφοδο και συνέλαβαν μια 28χρονη γυναίκα.

Λίγη ώρα αργότερα ο «πρωταγωνιστής» των πυροβολισμών, παρουσιάσθηκε αυτοβούλως, στην αστυνομία και συνελήφθη και εκείνος. Πρόκειται για 33χρονο ομογενή από τη Ρωσία, με… πλούσιο ποινικό μητρώο για συμμετοχή σε ληστείες τραπεζών.

 Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ κλπ..

ieidiseis

Πηγή: madata.gr