Μένιος Φουρθιώτης: Οι διάλογοι – φωτιά του παρουσιαστή με τους δύο συλληφθέντες

0
88

Διαλόγους-φωτιά ανάμεσα στον Μένιο Φουρθιώτη και τους δύο ποινικούς που συνελήφθησαν από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, για το πώς τους έδινε οδηγίες και πώς σκηνοθέτησε τις επιθέσεις στο σπίτι του έφερε στο φως το Mega.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται πως δεν κατέληξε κατευθείαν στους δύο συλληφθέντες, ώστε να «εκτελέσουν» τους πυροβολισμούς και να τοποθετήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του, αλλά είχε μία σειρά τηλεφωνημάτων με διάφορα άτομα που κινούνται στον χώρο της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, λοιπόν, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επικοινωνία και την ημέρα που οι δύο ποινικοί πυροβόλησαν κατά των ειδικών φρουρών στην Ερυθραία. Εκεί ο παρουσιαστής φαίνεται να έστειλε μήνυμα σε έναν εκ των δύο και τους έγραφε: «Πού είστε; Τι έγινε; Γιατί χαθήκατε;» με τους δύο άνδρες να του απαντούν πως είχαν ένα «εμπόδιο» όπως έγραψαν χαρακτηριστικά. Τους απάντησε πως είναι στο πλευρό τους, ωστόσο επέμεινε με σειρά μηνυμάτων, αλλά και τηλεφωνημάτων ότι έπρεπε να εκτελέσουν αυτό που είχαν συνεννοηθεί την ίδια ημέρα. Έτσι 22 ώρες μετά με το ίδιο όπλο, αλλά με διαφορετικό όχημα έφθασαν στο σπίτι του Φουρθιώτη και πυροβόλησαν 13 φορές.

megatv

Πηγή: madata.gr