Μεσσήνη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε 49χρονη – Κινδυνεύει η όρασή της

0
73

Με σοβαρό τραυματισμό στο μάτι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας η 49χρονη γυναίκα, μητέρα 6 παιδιών, που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της. Ο άνδρας παραφύλαγε στο σκοτάδι το θύμα και όταν αυτή στις 4 το πρωί η γυναίκα πήγε για να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε.

Ξημερώματα Τετάρτης, περπατώντας στο σκοτάδι για να φτάσει στην επιχείρησή της, η 49χρονη γυναίκα δέχτηκε την φρικτή επίθεση.

Ο άνδρας που της είχε στήσει καρτέρι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, την άρπαξε και της έκλεισε το στόμα με ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό. Αμέσως μετά, της έριξε το ίδιο καυστικό υγρό στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και στην οφθαλμολογική κλινική νοσηλεύεται η 49χρονη, που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

«Έχει χημικό έγκαυμα τρίτου – τέταρτου βαθμού. Γίνεται εντατική θεραπεία. Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες και υπάρχει σε εξέλιξη η συζήτηση αν θα χρειαστεί η διακομιδή της σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο», δήλωσε η θεράπων ιατρός της γυναίκας.

Πώς έδρασε
Ο δράστης είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Είχε ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό, ίδιο με αυτό που προκάλεσε τα εγκαύματα στη 49χρονη και επιχείρησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η γυναίκα αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά ο θύτης κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο και να εξαφανιστεί.

Επιπλέον ο δράστης ήθελε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς.

Πιστεύοντας ότι θα ξεγελάσει τους αστυνομικούς και θα στρέψει τις έρευνες προς άλλες κατευθύνσεις, πήγε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η 49χρονη. Αν και ζήτησε να τη δει, εκείνη δεν θέλησε. Λίγη ώρα αργότερα, τελικά, προσήχθει και συνελήφθη ως ο υπαίτιος της επίθεσης.

Πηγή: madata.gr