Μεσσήνη: Μετανιωμένος δηλώνει ο 50χρονος – Μάχη για να σώσουν το μάτι της 49χρονης

0
66

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας παραμένει κρατούμενος ο 50χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του με καυστικό υγρό. Ο ίδιος αν και οργάνωσε με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό του, δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγνώμη από το θύμα, την 49χρονη μητέρα έξι παιδιών με την οποία είχαν χωρίσει τα τελευταία 6 χρόνια.

«Είμαι συγκλονισμένος, έχω μετανιώσει για αυτό που έγινε, δεν είχα καταλάβει τι έκανα, τώρα συνειδητοποιώ την πράξη μου, θέλω να βοηθήσω την πρώην σύζυγό μου».

Αχτίδα αισιοδοξίας για την 49χρονη
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση παραμένει νοσηλευόμενη στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας η 49χρονη γυναίκα, με χημικά εγκαύματα στο δεξί μάτι.

«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά».

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όρασή της.

O 50χρονος θα οδηγηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στον ανακριτή όπου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα ζητήσει δεύτερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Τα παιδιά του ζευγαριού έδωσαν κατάθεση
Ο 50χρονος βρίσκεται στην ανακρίτρια και έχει ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει δεκτό.

Την ίδια στιγμή κατάθεση έδωσαν τα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία δηλώνουν συγκλονισμένα και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Τα παιδιά έκαναν λόγο για τυπικές, αλλά καλές σχέσεις μεταξύ των γονιών τους.

Μελετημένο σχέδιο
Το σχέδιο του 50χρονου, πάντως, ήταν καλά μελετημένο. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, προ ημερών είχε προμηθευτεί από κατάστημα της περιοχής ένα μπιτόνι με 4 λίτρα καυστικού υγρού.

Γνώριζε τις κινήσεις της πρώην συζύγου του και, έχοντας πληροφόρηση ότι εκείνη τη μέρα η 49χρονη θα πάει από τα ξημερώματα στην επιχείρηση που εργάζεται, νοίκιασε αυτοκίνητο και της έστησε καρτέρι κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και ο 50χρονος δεν κατάφερε να περιχύσει στο σώμα της όλο το καυστικό υγρό που είχε προμηθευτεί.

Μετά την επίθεση και υποδυόμενος τον θορυβημένο, ο 50χρονος έφτασε στο σημείο να επισκεφτεί στο νοσοκομείο το θύμα του, προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Πηγή: madata.gr