Μικρή Μαντλίν: Την είδα να μπαίνει στο βαν με έναν άνδρα! Μαρτυρία φωτιά για την εξαφάνιση

0
71

Υποστηρίζει πως είδε την μικρή Μαντλίν τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της και 600 χιλιόμετρα μακριά. Η μαρτυρία που επανέρχεται στο προσκήνιο και η έκκληση των Αρχών. Βίος και Πολιτεία το παρελθόν του 43χρονου παιδόφιλου που είναι πια ο Νο1 ύποπτος.

Ένας μάρτυρας έχει υποστηρίξει πως είδε την μικρή Μαντλίν να μπαίνει σε ένα βαν, που άνηκε σε έναν Γερμανό, μαζί με έναν άνδρα μόλις μερικές εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της…

Τις πληροφορίες μεταδίδει σήμερα, Κυριακή 07.06.2020, η βρετανική Daily Mail και αναφέρουν πως ο μάρτυρας είδε την μικρή Μαντλίν να βγαίνει από ένα εστιατόριο στην πόλη Alcossebre πριν μπει στο βαν με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Πρόκειται για μια από τις δεκάδες μαρτυρίες που καταγράφηκαν τις ημέρες μετά την εξαφάνιση του τρίχρονου -τότε- κοριτσιού από το θέρετρο στο οποίο έκανε διακοπές με τους γονείς της. Ωστόσο έρχεται σήμερα στο προσκήνιο και αποκτά άλλη “βαρύτητα” αφότου ο παιδόφιλος Christian Brueckner έχει πια ανακηρυχθεί σε νούμερο 1 ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Βρετανοί αστυνομικοί θεωρούν πως ο 43χρονος Γερμανός ζούσε σε ένα VW T3 Westerfalia βαν στο τουριστικό θέρετρο Praia da Luz της Πορτογαλίας την περίοδο της εξαφάνισης της μικρής. Μια εξαφάνιση που συγκλόνισε τον κόσμο και 13 χρόνια μετά επανέρχεται στην επιφάνεια…

Η μαρτυρία για την μικρή Μαντλίν

Σύμφωνα με την μαρτυρία, η μικρή Μαντλίν εθεάθη στις 11 το πρωί της 28ης Μαΐου του 2007, τρεις εβδομάδες αφότου εξαφανίστηκε- να βγαίνει από ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Alcossebre, μια πόλη που βρίσκεται περίπου 600 χιλιόμετρα από το σημείο της εξαφάνισης.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λέστερ, εξέδωσε πλέον ένα διεθνές ένταλμα μέσω Ιντερπόλ, ζητώντας από της ισπανικές και τις γερμανικές Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ζητά από τις τοπικές αστυνομίες να εξετάσουν εξονυχιστικά τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, να μιλήσουν με τυχόν μάρτυρες, αλλά και να παραδώσουν τα στοιχεία για το βαν. Μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται τι από όλα αυτά έχει διερευνηθεί.

Όλα αυτά ενώ είναι ήδη γνωστό πως ο 43χρονος Γερμανός ζούσε σε πολύ μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο στο οποίο ζούσε η μικρή Μαντλίν με τους γονείς της κι από το οποίο εξαφανίστηκε. Γείτονες, μάλιστα, έχουν δηλώσει πως συχνά κοιμόταν μέσα στο βαν που είχε στην κατοχή του.

www.newsit

Πηγή: madata.gr