Μήνυση κατά διευθυντή δημοτικού σχολείου: Με βίαζε και με παρότρυνε να εκδίδομαι

0
44

Από τα 9 της έως τα 19 της χρόνια την κακοποιούσε σεξουαλικά ο θείος της, σύζυγος της αδελφής της μητέρας της, δάσκαλος στο επάγγελμα και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, όπως αναφέρει σε καταγγελία της 28χρονη σήμερα κοπέλα.

O 60χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη μετά από έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι του στις 10 Απριλίου. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών, όπου αρνήθηκε όσα του αποδίδονται. Στη συνέχεια, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

«Αποπειράθηκε ου ολίγες φορές να με αναγκάσει να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού… Με παρότρυνε επίσης ματαίως να εκδίδομαι έναντι ανταλλάγματος και προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου κάνοντας τη βίζιτα σε σπίτια πλούσιων γιατρών και δικηγόρων» αναφέρει μεταξύ άλλων στη μήνυσή της.

Η 28χρονη περιγράφει όσα συνέβησαν στη μήνυσή της, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα  «Realnews».

 Ο 60χρονος σήμερα άνδρας κατάφερε να χειραγωγήσει την κοπέλα, πείθοντάς την ότι τα όσα της έκανε ή την υποχρέωνε να κάνει ήταν για το καλό της.

 Το μαρτύριο του κοριτσιού ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 9 ετών. Ακολούθως, όπως λέει η 28χρονη, σε ηλικία 12 ετών, «μου επέβαλε να παρακολουθώ δύο ή τρία βίντεο μεγάλης διάρκειας με πορνογραφικό περιεχόμενο και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτόν απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μη γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του… Κατόπιν, επέστρεφε στο δωμάτιο προκειμένου να συζητήσουμε αυτά που είχα παρακολουθήσει και μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα (δονητή) και απαιτούσε να του δείξω αυτά που έμαθα…».

Ο βιασμός
Όταν στα 13 της γνώρισε ένα αγόρι και ανέπτυξε σχέση μαζί του, εκείνος εξοργίστηκε. Το ίδιο βράδυ που του το αποκάλυψε, τη βίασε.

 «Ενώ εγώ κοιμόμουν, εισήλθε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο χωρίς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το εσώρουχό μου… Δεν σταμάτησα να αντιδρώ και να προσπαθώ να τον απωθήσω, αλλά με τραβούσε πίσω στο κρεβάτι και με καθήλωνε στην προηγούμενη θέση, κρατώντας με δυνατά με το άλλο του χέρι, χωρίς να έχω τη σωματική δύναμη να μετακινηθώ… Κάποια στιγμή σταμάτησε και επέστρεψε στο δωμάτιό του. Αμέσως ντύθηκα και ξεκίνησα και πάλι να κλαίω, ενώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, καθώς ένιωθα πόνο, αηδία και ντροπή, αναρωτιόμουν γιατί μου συνέβη αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα κλαίγοντας και το επόμενο πρωί με ξύπνησε ο μηνυόμενος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο…».

 Για ένα διάστημα η κοπέλα σταμάτησε να πηγαίνει στο σπίτι των θείων της. Επειδή, όμως, φοβόταν να αποκαλύψει τι της είχε συμβεί, οι επισκέψεις της εκεί ξανάρχισαν. Και μαζί και το μαρτύριό της.

«Εξακολουθούσε να μου επιβάλλει την παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου, στο οποίο συμμετείχαν ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα… Μου επέβαλλε να αφαιρώ τα ρούχα και τα εσώρουχά μου, με τοποθετούσε στην ίδια θέση με τα ανήλικα κορίτσια στις ταινίες που είχα παρακολουθήσει και προέβαινε σε πλήρη αναπαράσταση αυτών… Ταυτόχρονα, μου επέβαλλε να υποκρίνομαι ότι απολαμβάνω τις πράξεις του και να αναπαριστώ τις φωνές των συμμετεχόντων στις ταινίες… Λόγω της απόλυτης χειραγώγησής μου από τον μηνυόμενο, συνέχισα να ανέχομαι τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου, καθώς επέμενε ότι όλα γίνονται για το καλό μου, παρά το γεγονός ότι η ίδια υπέφερα ψυχολογικά και σωματικά» λέει σε άλλο σημείο η 28χρονη.

Πηγή: madata.gr