Μητέρα προπονητή ιστιοπλοΐας: Η οικογένεια της αθλήτριας παρότρυνε τη σχέση με τον γιο μου

0
57

Διαφορετική εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τον καταγγελόμενο βιασμό της αθλήτριας ιστιοπλοΐας, πριν δέκα χρόνια, που ήταν ανήλικη, από τον προπονητή της, έδωσε η μητέρα του κατηγορούμενου που κατέθεσε ενώπιον του ΜΟΔ. Σύμφωνα με την μάρτυρα, ήταν οι γονείς της ανήλικης αυτοί που παρότρυναν τόσο τον κατηγορούμενο γιο της όσο και την ίδια την, 12χρονη τότε, αθλήτρια να συνάψουν σχέση. Η μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου είπε επίσης πως ο γιος της και η ανήλικη «λογοδόθηκαν τον Ιανουάριο του 2013», στο πατρικό τού κατηγορούμενου, όπου είχαν βρεθεί και οι δύο οικογένειες για την Πρωτοχρονιά.

Η μάρτυρας κατέθεσε πως στις δικές της ενστάσεις για την ηλικία του κοριτσιού, η μητέρα της αθλήτριας της έλεγε πως δεν πειράζει και εκθείαζε τον κατηγορούμενο για το «πόσο καλό παιδί είναι» και για το «πόσο καλός γαμπρός θα ήταν».

Κατά την μάρτυρα, η καταγγελία σε βάρος τού γιου της έγινε προκειμένου η αθλήτρια να στραφεί ερωτικά στον επόμενο προπονητή τού Ομίλου. Η γυναίκα επίσης ισχυρίστηκε πως η οικογένεια της αθλήτριας «προσπαθούσαν να πάρουν χρήματα με κάποιους τρόπους, ζητάνε αποζημιώσεις».

Ο προπονητής που διαδέχθηκε στη θέση τον κατηγορούμενο, κατέθεσε πως όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του στον επίμαχο Όμιλο Ιστιοπλοϊας, άκουσε πως η καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον προκάτοχο του αλλά πως δεν είχε ακούσει για σχέση των δύο. Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς περί ζήλιας σε βάρος της αθλήτριας που ανέφεραν στις καταθέσεις τους οι γονείς της αθλήτριας, λέγοντας στο δικαστήριο πως υπήρξαν περιπτώσεις γονέων που ρωτούσαν τον λόγο που είχε επιτυχία η αθλήτρια και πως μείωναν την προσπάθεια που κατέβαλε το κορίτσι.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος επέρριψε ευθύνες στον συνάδελφό του ότι «μπήκε ανάμεσα» και ότι είχε πάει για ποτό με την αθλήτρια, γεγονός που αρνήθηκε ο μάρτυρας. Εκνευρισμό όμως του προκάλεσε και η κατάθεση άλλου μάρτυρα, ο οποίος είπε πως ο κατηγορούμενος «πίεζε τα παιδιά στον Ιστιοπλοϊκό» και πως του είχε πει να μην είναι υπερβολικός γιατί οι μικροί αθλητές «δεν είναι και στα ΟΥΚ». Ο 39χρονος από το εδώλιο είπε στον μάρτυρα πως «η κόρη σας έφερε έναν μεγάλο τίτλο», κάτι που “έχτισε” ο ίδιος με το κορίτσι και δεικτικά συμπλήρωσε «τον πανηγυρίσαμε μαζί τον τίτλο!».

Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: madata.gr