Μητσοτάκης: Δεδομένη η πλήρης στήριξη μου στον Νίκο Χαρδαλιά

0
69

Την απόλυτη στήριξή του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά εξέφρασε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την περιοδεία του στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πολιτική Προστασία τους τελευταίους μήνες δίνει πολλαπλές μάχες σε πολλά επίπεδα, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της σε όλα τα επίπεδα, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες και έχει τη στήριξη όλων μας. Όπως και ο Υφυπουργός, ο κύριος Χαρδαλιάς, έχει την απόλυτη προσωπική μου στήριξη στον αγώνα τον οποίο κάνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός από την αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Χαλκίδα.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πραγματοποίησει εναέρια αυτοψία στις πληγείσες περιοχές, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά.

Σε ανάρτησή του στο Τwitter, ο πρωθυπουργός επεσήμανε: Καλοπροαίρετη κριτική είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε, αλλά θα ήταν πολύ άδικο να αμφισβητηθεί η τεράστια προσφορά της Πολιτικής Προστασίας. Δίνει πολλαπλές μάχες, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της και έχει τη στήριξη όλων μας.

Πηγή: madata.gr