Μουντιάλ 2022: Ανοίγει αυλαία σήμερα στο Κατάρ

0
59

Το πρώτο Μουντιάλ σε αραβικό έδαφος ξεκινάει σήμερα στο Κατάρ. Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας των διοργανωτών κόντρα στο Εκουαδόρ. Η τελετή έναρξης που θα προηγηθεί αναμένεται να εντυπωσιάσει. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας Καρίμ Μπενζεμά χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα. Ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά της όπλα, ο Καρίμ Μπενζεμά τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και θα μείνει εκτός διοργάνωσης. Έτσι, για πρώτη φορά μετά το 1978 ο κάτοχος της χρυσής μπάλας δε θα συμμετέχει στο παγκόσμιο κύπελλο.

«Στην ζωή μου δεν τα παρατάω, όμως απόψε πρέπει να σκεφτώ την ομάδα, όπως κάνω πάντα, οπότε η λογική που μου λέει να αφήσω την θέση μου σε κάποιον που μπορεί να την βοηθήσει να κάνει ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξή σας» δήλωσε ο Καρίμ Μπενζεμα.

Η διοργάνωση του Κατάρ έχασε ένα από τα πιο δυνατά της ονόματα, όμως η ζωή στην Ντόχα συνεχίζεται.

Εκατοντάδες πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό.

Drones σχηματίζουν το μήνυμα καλώς ήρθατε στο Καταρ.

Η επίσημη ζώνη των φιλάθλων του παγκοσμίου κυπέλλου γέμισε ασφυκτικά.

Οι διοργανωτές έστησαν ένα πάρτι με μουσική και ψυχαγωγικά events για τους φίλους του ποδοσφαίρου που επισκέφτηκαν το Κατάρ.

Οι επισκέπτες διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ενώ απόλαυσαν και την μπύρα τους, καθώς η Fan Festival είναι ένα από τα μοναδικά μέρη που μπορούν να καταναλώσουν αλκοόλ.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του Μουντιάλ. Η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 18:00 με την αναμέτρηση Κατάρ – Εκουαδόρ, ενώ θα προηγηθεί η καθιερωμένη τελετή έναρξης.

Πηγή: madata.gr