Μύκονος: Δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβούρι 520 ευρώ – Με το ζόρι φιλοδώρημα 78 ευρώ

0
79

Τελειωμό δεν έχουν οι κακές κριτικές για το μαγαζί της Μυκόνου που χρέωσε 600 ευρώ σε Αμερικανίδα τουρίστρια, σύμφωνα με άρθρο στο newsit.gr .

Η πελάτισσα είχε παραγγείλει μία μερίδα καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ.

Η ίδια η Αμερικανίδα τουρίστρια ισχυρίζεται ότι οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου εστιατορίου της Μυκόνου, της χρέωσαν 520 ευρώ γι’ αυτά που είχε καταναλώσει και με φιλοδώρημα 78 ευρώ, που ελήφθη χωρίς την έγκρισή της!

Οι κριτικές που έχουν αναρτηθεί σε γνωστή πλατφόρμα αξιολόγησης είναι συνολικά 1.326, ενώ την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει 14 αξιολογήσεις που όλες τους κάνουν λόγο για μία «επιχείρηση-απάτη».

Ένας Αμερικανός τουρίστας, σε αναρτημένη κριτική του στην ίδια πλατφόρμα, αναφέρει ότι αρχικά τους προσέφεραν δωρεάν κρεβάτια αρκεί να έπιναν τουλάχιστον ένα ποτό ο καθένας και όταν ζήτησε τον λογαριασμό, τού είπαν ότι έπρεπε να μπει μέσα στο μαγαζί για να πληρώσει. Σύμφωνα με τον τουρίστα, ο λογαριασμός ήταν σχεδόν 500 ευρώ και είχαν συμπεριλάβει και φαγητά που οι ίδιοι δεν είχαν παραγγείλει. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν προσπάθησε να επιστρέψει στην ξαπλώστρα για να δει το μενού και τις τιμές, καθώς σύμφωνα με την ανάρτησή του, το προσωπικό τον εμπόδισε και τον πήγε ξανά μέσα στο μαγαζί, πιάνοντάς του τα χέρια, με τον τουρίστα να χαρακτηρίζει το περιστατικό ως σαφή τακτική εκφοβισμού.

Πηγή: madata.gr