Μύκονος: Καρέ – καρέ επιχείρηση διάσωσης από πηγάδι

0
119

Συγκίνηση προκαλεί η προσπάθεια διάσωσης ενός σκύλου που έπεσε σε πηγάδι στη Μύκονο.

Ο «Ρας» πάλεψε με νύχια και με δόντια για να μείνει ζωντανός και ύστερα από την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, επιχείρηση διάσωσης σκύλου από πηγάδι το Σάββατο στην περιοχή του Κόρφου στη Μύκονο όταν για άγνωστο λόγο έπεσε μέσα σε αφύλαχτο πηγάδι της περιοχής, ύψους 8 περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Μυκόνου, μετά την κλήση που δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Π.Υ., έσπευσαν στο σημείο με ένα εφοδιασμένο όχημα με τέσσερις Πυροσβέστες και με τον απαραίτητο εξοπλισμό διάσωσης. Τελικά, η άμεση επέμβαση της Π.Υ. είχε ως αποτέλεσμα τη διάσωση του άτυχου τετράποδου και την παράδοση του στον ιδιοκτήτη του, χωρίς να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Ο «Ρας», όπως αναφέρει το cyclades24.gr, φοβισμένος κατάλαβε όταν εμφανίστηκαν οι σωτήρες του και αφέθηκε στα χέρια τους. Οι πυροσβέστες έκαναν για ακόμη μία φορά με επιτυχία τη δουλειά τους και ο σκύλος σώθηκε. Ο γλυκύτατος σκύλος ήταν τόσο ευγνώμων στους σωτήρες του που όταν ανέβηκαν στην επιφάνεια δεν έφευγε από κοντά τους και μάλιστα τους έκανε συνέχεια χαρές και παιχνίδια!

https://www.newsit.gr

Πηγή: madata.gr