Μύκονος: Πάρτι σε βίλες με είσοδο 1.299 ευρώ το άτομο

0
26

Τα παράνομα πριβέ κορωνοπάρτι στις Βίλες της Μυκόνου με το μαύρο χρήμα να ρέει, αφού το χρυσό εισιτήριο εισόδου κοστίζει 1.299 ευρώ το άτομο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Σαμπάνιες… Πούρα…

Μουσική με ξέφρενο χορό, διάσημοι dj και αιθέριες υπάρξεις.

«Παρτάρουν όλοι έκει χωρις να υπάρχει αύριο, χωρίς να υπάρχει έλεγχος. Ένα άνδρο ακολασίας.»

Είναι τα παράνομα πριβέ κορωνοπάρτι στις Βίλες της Μυκόνου με το μαύρο χρήμα να ρέει, αφού το χρυσό εισιτήριο εισόδου κοστίζει 1.299 ευρώ το άτομο όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα που διαφημίζει καυτές βραδιές διασκέδασης.

«Εχουν τους μπάρμαν, έχουν τους dj, έχουν τα πάντα. Μόνο ταμιακές δεν έχουν και ΙΚΑ. Όλα τα άλλα τα έχουν. Δηλαδή εμείς πληρώνουμε τα πάντα στο κράτος, είμαστε εκεί και οι άλλοι παίρνουν το χρήμα και εξαφανίζονται.»

Στα νυχτερινά μαγαζιά μπορεί να απαγορεύεται η μουσική και να κλείνουν στις 12:30 το βράδυ, το πάρτι όμως δεν σταματά με κάποιους να βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και να θησαυρίζουν στήνοντας τα δικά τους κλαμπ μέσα σε πολυτελείς Βίλες.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το χρυσό πάρτι με που ήταν πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο με διαμονή σε σουίτες, διάσημους djs και VIP Λιμουζίνες. Μετά την παρέμβαση του δικηγόρου, το πανάκριβο πάρτι με το σούσι και τα ακριβά ποτά όπως διαφημίζει η ιστοσελίδα στο ίντερνετ φαίνεται ότι άλλαξε ημερομηνία…

Οι διοργανωτές καταφέρνουν να ξεφεύγουν από τις αρχές κρατώντας μυστική την τοποθεσία των πολυτελών βιλών που γίνονται τα πάρτι, η οποία αποκαλύπτεται λίγες ώρες με sms και κωδικό πρόσβασης.

Αλλά ακόμα και αν τους πιάσουν, το πρόστιμο των 3.000 ευρώ είναι μηδαμινό μπροστά στα κέρδη του πάρτι.

«Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός, παίζουν μουσική κανονικά, κάνουν πάρτι και μαζεύουν μαύρο χρήμα και τα μαγαζιά τα νόμιμα είναι κλειστά. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς μουσική και μέχρι τις 12 η ώρα. Να ξαναρχίσει η μουσική στα καταστήματα γιατί έχουμε να δουλέψουμε ενάμιση χρόνο.»

Την ίδια ώρα εικόνες που παραπέμπουν σε χολιγουντιανή ταινία εξελίχθηκαν στη Μύκονο το προηγούμενο Σάββατο με επιχειρηματία να προσγειώνεται με το ελικόπτερό του σε παραλία μέσα σε beach bar και τους λουόμενους να πετάγονται έντρομοι από τις ξαπλώστρες.

megatv

Πηγή: madata.gr