Μύκονος: Στον Εισαγγελέα το ζευγάρι Ισπανών που έσπασε την καραντίνα

0
65

Το τι συνέβη με τη διασπορά του κορονοϊου, αλλά και τη ροζ σκόνη για σεξ που εντόπισαν οι αρχές, αποκάλυψε το ζευγάρι των Ισπανών που συνελήφθη στη βίλα της Φτελιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, το περασμένο Σάββατο πέντε άτομα από την Ισπανία ταξίδεψαν στην Ελλάδα με προορισμό τη Μύκονο.

Έκαναν το τεστ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έπειτα αποχώρησαν για το νησί.

Μετά από 72 ώρες, υπάλληλοι του ΕΟΔΥ επικοινώνησαν μαζί τους και τους ενημέρωσαν ότι η γυναίκα της παρέας των Ισπανών τουριστών ήταν θετική στον κορωνοϊο.

Στη συνέχεια, έλαβαν σχετικές οδηγίες και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας στην περιοχή Καλό Λειβαδι.

Αλλά, την Τετάρτη οι πέντε Ισπανοί, με δική τους πρωτοβουλία, έκαναν ξανά το τεστ στην ιδιωτικη κλινική «Μυκονιάτικη Υγεια» δίνοντας το ποσό των 250 ευρω ο καθένας.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όλοι ήταν αρνητικοί. Ωστόσο, θα έπρεπε να συνεχίσουν την καραντίνα για επτά ακόμη ημέρες, αλλά οι δύο εκ των πέντε Ισπανών ήθελα να πάνε στο πάρτι.

Ο σωματικός έλεγχος και η «ροζ κόκα»

Πήγαν στο πάρτι που διοργανώθηκε στη βίλα της Φτελια, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.  Κατά την έξοδο τους, συνάντησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μεθαμφεταμίνες και μια ροζ σκόνη που χρησιμοποιείται για.. καλύτερη απόδοση στο σεξ, η οποία λέγεται κα «ροζ κόκα».

Τότε, το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, όπου ρωτήθηκαν παρουσία διερμηνέα πού διαμένουν. Απάντησαν ότι διαμένουν στο ξενοδοχείο αναφοράς και οι αστυνομικοί τους κοιτούσαν έντρομοι.

Οι Ισπανοί κατηγορούνται για διασπορά κορωνοϊού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αναμένεται να μεταφερθούν στη Σύρο για να περάσουν από εισαγγελέα.

Τέλος, υπεβλήθησαν και σε άλλο τεστ κατόπιν αιτήματος της δικηγόρου τους και τα αποτελέσματα θα βγουν σε 72 ώρες.

Θα κοινοποιηθουν πρώτα σε αυτούς. Προς το παρόν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Τώρα κατά την έρευνα των Αρχών εντοπίσθηκε και ο ενοικιαστής αλλά και ο θυρωρός που φέρονται να είχαν ανάμειξη στην οργάνωση του πάρτι.

http://www.topontiki.gr

Πηγή: madata.gr