Μυτιλήνη – σύζυγός 63χρονης: Η γυναίκα μου ήταν κι οπαδός του εμβολίου

0
116

Πέθανε 63χρονη στη Μυτιλήνη, η οποία νοσηλευόταν από την 1η Απριλίου στη ΜΕΘ με θρομβοεμβολικό επεισόδιο. Η 63χρονη είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca και τώρα οι ειδικοί εξετάζουν κατά πόσο ο θάνατός της σχετίζεται με το εμβόλιο.

«Ένα μήνα και 25 ημέρες έκατσε εκεί μέσα στην εντατική. Όταν πήγαμε στην εντατική πήγαμε με έμφραγμα και ανακοπή. Και μετά επειδή έκατσε ένα μήνα, έπαθε πάλι ανακοπή και λοίμωξη μέσα στην εντατική», είπε ο σύζυγος της 63χρονης στο Mega.  «Η γυναίκα μου ήταν κι οπαδός του εμβολίου πήγε και το έκανε. Στην αρχή έπαθε κάποιους ιλίγγους, μετά πονούσε το πόδι της και μετά είχε φοβερούς πονοκεφάλους» συνέχισε.

«Μιλούσαμε με πάρα πολλούς φίλους από την Αθήνα όλη την ημέρα και ξαφνικά το μεσημέρι, στις 3 περίπου, μου λέει «δεν αναπνέω, λίγο νερό». Πήραμε το ασθενοφόρο, έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο». Aπό την 1η Απριλίου, η 63χρονη γυναίκα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή στη Μυτιλήνη με τους γιατρούς στη μονάδα εντατικής θεραπείας να προσπαθούν να την επαναφέρουν.

«Παλιά είχαμε κάνει ένα χειρουργείο στον πνεύμονα γιατί είχε έναν καλοήθη όγκο και τον βγάλαμε. Πέρασε πάρα πολλά χρόνια και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η γυναίκα μου έκανε μια συντηρητική ζωή, δεν έκανε σκληρή ζωή. Εμείς τη γυναίκα μου την αγαπούσαμε, την είχαμε καμάρι κι αυτή τη στιγμή την έχουμε χάσει».

Σημειώνεται πως στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρίας Θεοδωρίδου και του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, έγινε αναφορά στην εξέταση τεσσάρων περιστατικών θρομβώσεων έπειτα από χορήγηση εμβολίου της AstraZeneca

Πηγή: madata.gr