ΝΔ για Τσίπρα: Ας σταματήσει να μιλά απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες

0
37

Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας, για μη ομαλή κατάσταση και… προπαγάνδας, προκάλεσαν την αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για έλεγχο των «αρμών της εξουσίας» και για «μη ομαλή κατάσταση» και χειροκροτάει ο Νίκος Παππάς και χαμογελάει ο Δ. Παπαγγελόπουλος», ανέφεραν από τη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως «αυτό που ομολογεί ο ίδιος ότι επιχείρησε να κάνει και – ευτυχώς για τη Δημοκρατία μας – δεν τα κατάφερε, ας πάψει να προσπαθεί να το φορτώσει σε άλλους».

Το κυβερνών κόμμα επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΕΙΖΑ και για τα όσα είπε περί προπαγάνδας. ‘Κι ας σταματήσει επιτέλους να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες, κατηγορώντας τους διαρκώς ως θύματα προπαγάνδας. Ας αναλογιστεί μήπως, η χαμηλή απήχηση του ίδιου και του κόμματός του δεν οφείλεται στους άλλους, αλλά στο ότι αυτά που λέει είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα της κοινωνίας που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, παρά μόνο τα κομματικά του στελέχη».

https://www.newsit.gr

Πηγή: madata.gr