Νέα εξέλιξη στο θρίλερ της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία – Συνελήφθη 50χρονος

0
45

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών, καθώς έχουν προσαχθεί ένας 50χρονος και η μητέρα του που έμεναν απέναντι από το σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA , oι δύο προσαχθέντες εξετάζονται για την ανθρωποκτονία του επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ενός 50χρονου, ίδιας καταγωγής με το θύμα, ο οποίος κατοικούσε στο απέναντι σπίτι από αυτό που ανακαίνιζε ο επιχειρηματίας. Στο ισόγειο ήταν το σπίτι του και στον πάνω όροφο έμενε η μητέρα του.

Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί. Άνθρωποι της ασφάλειας τον παρακολουθούσαν στενά από το βράδυ της Κυριακής και έφτασαν στη σύλληψή του.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν έντονο διαπληκτισμό που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιαστούν τα χέρια και γι’ αυτό τον λόγο υπήρχαν και εκδορές στο πρόσωπο του άτυχου Γρηγοριάδη.

Αφού επέστρεφε προς το σπίτι που εργάζονταν δέχτηκε πισώπλατη μαχαιριά, ενώ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση διαδραματίζει και η μητέρα του δράστη.

Πηγή: madata.gr