Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους δράστες να διαφεύγουν – Με αυτό το αυτοκίνητο έφυγαν

0
13

Στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή βρέθηκε το θύμα της ένοπλης επίθεσης από συμμορία σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας. Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και είχε πάει στην καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Το προφίλ του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 37χρονος ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές στο παρελθόν.

Δεν ήταν νυμφευμένος, ενώ στην καφετέρια βρέθηκε με έναν φίλο του για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Βίντεο ντοκουμέντο

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δράστες έφτασαν και έφυγαν από το σημείο με ένα μαύρο όχημα Μερσέντες τύπου τζιπ το οποίο ήταν κλεμμένο.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έχει εξασφαλίσει το MEGA, φαίνεται το δεύτερο όχημα με το οποίο οι δράστες φεύγουν από το σημείο μετά τους πυροβολισμούς.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή διέφυγαν και με ένα δεύτερο όχημα.

Το τρίτο αυτοκίνητο των δραστών, ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού, έμεινε έξω από την καφετέρια αφού οι δράστες δεν πρόλαβαν να το πάρουν.

Τα αυτοκίνητα της συμμορίας φαίνεται να είναι νοικιασμένα με μακροχρόνια μίσθωση, με πλαστές ταυτότητες από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Είχαν νοικιαστεί πριν έξι μήνες, με το μαύρο τζιπ που βρέθηκε να αναλύεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr