Νέα Σμύρνη: Εισαγγελική έρευνα στο σχολείο της 10χρονης που κακοποιούσε ο πατέρας της

0
138

Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα μπαίνει το σχολικό περιβάλλον της 10χρονης, που φέρεται να έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Ρουμάνου πατέρα του παιδιού, η Εισαγγελία στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης ερευνά το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε η 10χρονη, καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και εγκαύματα στα χέρια της. Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.

Ο πατέρας του κοριτσιού διανύει, ήδη, τις πρώτες ώρες του στη φυλακή. Μετά την απολογία του για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ,με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο 47χρονος απολογούμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι χτυπούσε το παιδί, ωστόσο, εμφανίζεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά, ότι το κακοποιούσε σεξουαλικά.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι μόλις οι εισαγγελικές αρχές ενημερώθηκαν για την καταγγελία σε βάρος του 47χρονου, κινήθηκαν άμεσα ασκώντας ποινική δίωξη σε βάρος του και μεριμνώντας, παράλληλα, για να κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού το οποίο νοσηλεύεται και δέχεται τις φροντίδες των γιατρών.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε μαζί με την 10χρονη κόρη του στη Νέα Σμύρνη από τότε που η μητέρα της τους εγκατέλειψε. Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες που έγιναν στις αρμόδιες αρχές από άνθρωπο του κοινωνικού περίγυρου του κατηγορούμενου, που είναι παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών.

news

Πηγή: madata.gr