Νέα Σμύρνη: Ναι ρε τον σκοτώσαμε– Σοκάρουν οι διάλογοι μετά τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού

0
25

Σοκάρουν οι διάλογοι που είχαν οι συλληφθέντες λίγες μόνο στιγμές μετά την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη και τον σοβαρό τραυματισμό του.

 
Πρόκειται για διάλογοι που «καίνε» και καταγράφηκαν από τον λεγόμενο υπερ-κοριό της αντιτρομοκρατικής.

Η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε το τηλέφωνο ενός από τους δύο συλληφθέντες και μάλιστα από τον περασμένο Ιανουάριο μετά από εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας, όπως αποκάλυψε το OPEN.

Την ώρα που ο αστυνομικός είναι αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, βαριά τραυματισμένος από τα χτυπήματα του όχλου που έχει αρχίσει να φεύγει από το σημείο κατέγραψε τον διάλογο μεταξύ των δύο ατόμων.  

Τα λόγια τους πραγματικά σοκάρουν:

 
«Ελα ρε… Μάλλον τον σκοτώσαμε» λέει ο ένας με τον άλλον να απαντά «όντως;».

«Ναι τον σκοτώσαμε σου λέω… Πρέπει να φύγουμε» λέει για να του απαντήσει ο νεαρός «ναι ναι… πάρε το μηχανάκι και φύγε».

Μάλιστα έχει ανοίξει το τηλέφωνο ενός από τους δύο συλληφθέντες και καταγράφει ο κοριός της αντιτρομοκρατικής όλα όσα γίνονται πάνω από τον αιμόφυρτο αστυνομικό. Έχει καταγράψει φράσεις όπως «Σκοτώστε τον…Να του τα πάρετε όλα». Επίσης ο όχλος βρίζει χυδαία τον αστυνομικό.

Να σημειωθεί έξαλλου πως διαβιβάστηκαν στην διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων συνολικά 10 περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας έτσι όπως έχουν καταγραφεί σε διάφορα βίντεο τα οποία κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Έχει δοθεί λοιπόν εντολή στους «Αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ να τα ερευνήσουν για το αν υπάρχουν πραγματικά περιστατικά αστυνομικής βίας, σε ποιες περιπτώσεις και ποιες είναι οι ευθύνες των αστυνομικών.

https://www.newsit.gr

Πηγή: madata.gr