Νέα τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου στη Σκιάθο – Πέρασε ξυστά από τον κόσμο

0
79

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ατυχήματα στο σημείο, παρόλαυτά, τουρίστες «παίζουν» με τη φωτιά.

Νέο βίντεο που κόβει την ανάσα από το αεροδρόμιο της Σκιάθου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η εικόνα κόβει την ανάσα. Στο γνωστό πλέον αεροδρόμιο της Σκιάθου, άλλη μια προσγείωση τρόμου, που για τους λάτρεις του plane spotting ωστόσο δεν είναι τίποτα άλλο από μια γερή δόση αδρεναλίνης.

Αυτή τη φορά το αεροπλάνο τύπου airbus περνά κυριολεκτικά ξυστά πάνω από τα κεφάλια των τουριστών, που αδιαφορώντας για τον κίνδυνο, βρίσκονται εκεί για να βγάλουν φωτογραφίες και να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Το αεροπλάνο μάλιστα πετάει τόσο χαμηλά που κάποιοι αναγκάζονται να σκύψουν, καθώς στην διάρκεια της προσγείωσης περνάει μόλις λίγα εκατοστά πάνω από τα κεφάλια τους.

Tο αεροδρόμιο της Σκιάθου έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα με επισκέπτες του νησιού που συγκεντρώνονται κοντά στην περιοχή αψηφώντας τις προειδοποιητικές πινακίδες και στήνονται για μια selfie ή ένα video με την απογείωση ή την προσγείωση του αεροπλάνου

Πριν μερικές εβδομάδες μία τουρίστρια στην προσπάθεια της να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους , βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει στη θάλασσα!

Νωρίτερα στις αρχές Ιουλίου μια Βρετανίδα 61 ετών, έπεσε στο έδαφος από τον αέρα που βγαίνει από τις τουρμπίνες του αεροσκάφους κατά την απογείωση με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πηγή: madata.gr